Teknik

Danske produktionsvirksomheder står stærkt. Det er et resultat af konstant udvikling og optimering – og en forståelse af at have de rigtige folk placeret de rigtige steder. Vi har været med på rejsen i mange år, og er i stand til at levere kandidater til hele værdikæden.

Kompetencerne til at komme foran

Som produktionsvirksomhed er det fuldstændig afgørende, at den daglige drift fungerer. Der er ikke råd til pludselige stop eller nedbrud i produktionen. Det kræver planlægning og dygtige og kompetente teknikere til bl.a. programmering af CNC, rettidigt vedligehold og løbende optimering.

 

Der er stor efterspørgsel på teknikere med kompetencerne i orden, og der bruges ofte mange kræfter på at finde dem. Vi har et stærkt netværk og en lang historik på området. Det gør det enklere og hurtigere for dig at komme i mål. De fleste stillinger kan vi dække med danske kandidater, men det er ikke usædvanligt, at vi også søger uden for Danmarks grænser.

 

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Alle vores konsulenter har et stort antal rekrutteringer bag sig inden for teknik. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

Jeanette Møller Demuth

Rekrutteringschef
Læs mere om Jeanette Møller Demuth

Jeg har været ansat i rekrutteringsbranchen siden 2005 i forskellige konsulenthuse og bureauer, og har arbejdet bredt med branchens mange facetter - med en stor og varieret kundeportefølje, og ligeså mangeartede opgaver med særligt fokus på tekniske specialister og HR, indkøb, leder og mellemledere blandt andet. Jeg har stor erfaring i rekruttering på alle organisationens forskellige niveauer og med stor respekt for mennesket i processen. Desuden arbejder jeg med outplacement, samt team- og medarbejderudvikling. Jeg er i dag afdelingschef for rekrutteringsteamet i Career, og løser de mangeartede rekrutteringer i samarbejde med de øvrige konsulenter.

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.