For virksomheder

I Careers rekrutteringsproces har vi fokus på hele værdikæden i din virksomhed og sætter os grundigt ind i dine behov, udfordringer og muligheder. Alt sammen så du bliver matchet og styrket med de helt rigtige kandidater.

Rekruttering af den rigtige kandidat

Det handler om at rekruttere den rigtige. Ikke bare til det enkelte job, men til hele din virksomhed. Med vores gennemprøvede Search & Selection-proces sikrer vi dig et trygt rekrutteringsforløb og matcher dig med de bedste og mest relevante kandidater fra ind- og udland.

Search & Selection

Sammen skaber vi
det rigtige match

Du sparer tid
og ressourcer

Vi tager os af hele rekrutteringsprocessen og det rigtige match – og sikrer at du kan holde fokus på dét, som har betydning for dig og virksomheden.

Du får rådgivning
og sparring

Vi bygger på tætte relationer. Kombineret med vores rekrutteringserfaring og forretningsforståelse sikrer det dig værdiskabende rådgivning på alle niveauer.

Du får
kvalitetsgaranti

Vi står inde for det match, vi laver. Derfor finder vi altid en ny medarbejder uden beregning til dig, hvis kandidaten ikke lever op til forventningerne.

Hele vejen rundt om din virksomhed

Rekruttering handler om at finde mennesker og virksomheder, der er rigtige for hinanden – hele vejen rundt. Af samme grund har vi hos Career en række services, der sikrer dig større sammenhængskraft og handlekraft.

Onboarding
Assessment
Outplacement

Kom hurtigt frem til stærkere kandidater

Har du brug for hurtig og let adgang til en pulje af stærke kandidater, kan vi tilbyde dig Limited Search.

Ved Limited Search identificerer vi og præsenterer dig for de kandidater, som vi mener matcher din virksomhed bedst. Herefter står I selv for interview og ansættelse.

Kontakt os for Limited Search

Sådan rekrutterer vi

Rekruttering handler om at finde mennesker og virksomheder, der er rigtige for hinanden. Det kan lyde enkelt, men er det ikke nødvendigvis. Ligesom der ikke findes to ens mennesker, findes der heller ikke to ens virksomheder.

Det betyder, at vores proces og ydelser altid vil være specifikt tilpasset den enkelte rekruttering.

Se vores proces