For kandidater

Hos Career arbejder vi tæt sammen med en lang række stærke virksomheder – både i Danmark og udlandet. Det giver os de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere.

Få de rigtige karrieremuligheder

Jobbet er en stor del af vores liv. Ikke bare fordi, vi bruger store dele af vores vågne timer på det, men også fordi det giver os mulighed for at sætte vores kompetencer i spil og leve nye drømme og ambitioner ud. Af samme grund starter vi altid med en grundig afdækning af hvem du er, hvad du kan – og hvad dine behov er. På den baggrund matcher vi dig med virksomheder, vi er sikre på, får det bedste frem i dig og din karriere.

Vi matcher og
styrker din karriere

Du får personlig
coaching

Vi har stor fokus på dig, dine ambitioner og kompetencer. I tæt samarbejde med dig finder vi ud af, hvilke jobs og virksomheder, der passer dig bedst.  

Du bliver en del af et
stort netværk

Vi sikrer dig adgang til et stort netværk af kandidater og virksomheder – og hjælper dig med at åbne nye døre.

Du får en fortrolig og
tilpasset proces

Vi tilpasser hver enkelt rekruttering enkelt og smidigt og behandler naturligvis dig og dine data med største fortrolighed.

Vi er specialiseret på konsulentniveau

Viden, indsigt, praktisk erfaring og forretningsforståelse er vigtige forudsætninger for at finde den helt rigtige kandidat til den enkelte stilling. Af samme grund har vi som minimum altid én specialkonsulent inden for de brancher og områder, vi dækker.

Kontakt os