Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til vores rekrutteringsproces, eller hvis du har andre spørgsmål.

Vi er en organisation af erfarne konsulenter, der med høj faglighed, forretningsforståelse og stort branchekendskab hjælper virksomheder og kandidater til det bedste match.

Vores fundament er grundig research, sparring og rådgivning og fleksible løsninger, der altid er tilpasset den enkelte virksomhed og kandidat.

Carlsbergbyen, Olivia Hansens Gade 3

1799 København V

 

Telefon

+45 32 17 17 50

Sintrupvej 71

8220 Brabrand

 

Telefon

+45 86 17 17 50

Email

career@jks.dk

Vores medarbejdere

Anne-Marie Hviid Ekstrøm

Chefkonsulent
Læs mere om Anne-Marie Hviid Ekstrøm

Jeg har de seneste 20 år arbejdet indenfor rekruttering og HR – både som selvstændig og i andre virksomheder. Min store passion er mennesker og det at finde det helt rigtige match både fagligt men også personligt når det gælder den konkrete opgaveløsning hos vores kunder. Med indsigt, viden og forståelsen for hele forretningen- sættes der fokus på rekrutteringsprocessen gennem realistisk, målrettet og individuel screening af begge parter. Med godt og bredt kendskab til både arbejdsmarkedet og kandidatmarkedet løses der opgaver på flere niveauer – og indenfor alle faggrupper.

Frederikke Brokmann

Researcher

Jan Hoffmann

Chefkonsulent
Læs mere om Jan Hoffmann

Jeg har mere end 8 års erfaring med rekruttering af mange forskellige profiler til meget forskellige brancher. Jeg brænder for at levere kvalitet og den rette kandidat til kunden, og den rette kunde til kandidaten. At finde det rette match mellem krav fra virksomhed og kvalifikationer hos kandidaten, synes jeg er meget spændende.

Kjeld Nedergaard

Chefkonsulent

Laura Kjær Andersen

Researcher

Lisette Kaaber

Chefkonsulent

Malene Sjeerback

Chefkonsulent

Nadia Cecilie Madsen

Researcher

Nicolaj Kamstrup Tornbo

Rekrutteringskonsulent

Sarah Byrgesen Jensen

Researcher

Steen Steensgaard Andersen

Chefkonsulent

Stine Thyregod Nielsen

Rekrutteringskonsulent

Vibeke Winberg

Chefkonsulent
Læs mere om Vibeke Winberg

Jeg har beskæftiget mig med bemandingsløsninger og specielt rekrutteringer, onboarding og tests igennem de seneste 6 år. Før dette, arbejdede jeg inden for telebranchen i godt 12 år, bl.a. som Key Account Manager og Produktmanager i en international distributions virksomhed. Derudover har jeg arbejdet som leder i en del år, først som restaurantchef og derefter som afdelingschef i en international varehuskæde, hvor jeg også var en del af ledergruppen. Salg, ledelse og forretningsforståelse har været bærende elementer i min karriere. Som tillæg er jeg uddannet Coach og stresscoach og har de seneste år arbejdet med profiler indenfor: Ledelse, teknik, salg, produktion, indkøb, HR, administration og marketing.

Julie Heramb Poulsen

Kommerciel direktør

Heidi Schmidt Degermann

Regionschef

Hanna Knold Nielsen

Rekrutteringschef

Jeanette Møller Demuth

Rekrutteringschef
Læs mere om Jeanette Møller Demuth

Jeg har været ansat i rekrutteringsbranchen siden 2005 i forskellige konsulenthuse og bureauer, og har arbejdet bredt med branchens mange facetter - med en stor og varieret kundeportefølje, og ligeså mangeartede opgaver med særligt fokus på tekniske specialister og HR, indkøb, leder og mellemledere blandt andet. Jeg har stor erfaring i rekruttering på alle organisationens forskellige niveauer og med stor respekt for mennesket i processen. Desuden arbejder jeg med outplacement, samt team- og medarbejderudvikling. Jeg er i dag afdelingschef for rekrutteringsteamet i Career, og løser de mangeartede rekrutteringer i samarbejde med de øvrige konsulenter.

Helle Bork

Head of Career

Maria Louise Knutz

Rekrutteringskonsulent (barsel)
Læs mere om Maria Louise Knutz

Jeg har arbejdet i vikar- og rekrutteringsbranchen siden 2015, med en stor variation af opgaver på midlertidige ansættelser i industrien samt en lang række opgaver inden for administrative rekrutteringer. Jeg har desuden været en del af salgsenheden og lægger stor vægt på det gode og ærlige samarbejde med kunden. Til daglig sidder jeg i rekrutteringstemaet og løser opgaver med stort fokus inden for det mellem-tekniske segment.

Sebastian Milani

Rekrutteringsspecialist
Fem råd: Tiltræk og fasthold økonomiprofiler

At tiltrække og fastholde økonomiprofiler er afgørende for enhver virksomheds succes. Download nu og få fat i vores simple, men vigtige råd.

Jeg giver samtidig tilladelse til at modtage information og markedsføring via email fra Career. Jeg kan til enhver tid framelde modtagelse af emails. Læs mere om hvordan vi håndterer data i vores datapolitik privatlivspolitik.

Kontakt os

Fortæl os, hvad vi kan gøre for dig – og vi hjælper så hurtigt som muligt.