Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til vores rekrutteringsproces, eller hvis du har andre spørgsmål.

Vi er en organisation af erfarne konsulenter, der med høj faglighed, forretningsforståelse og stort branchekendskab hjælper virksomheder og kandidater til det bedste match.

Vores fundament er grundig research, sparring og rådgivning og fleksible løsninger, der altid er tilpasset den enkelte virksomhed og kandidat.

Vibenshuset, Lyngbyvej 2

2100 København Ø

 

Phone number

+45 32 17 17 50

Sintrupvej 71

8220 Brabrand

 

Phone number

+45 86 17 17 50

Email

arg@jks.dk

Vores medarbejdere

Anne-Marie Hviid Ekstrøm

Chefkonsulent
Læs mere om Anne-Marie Hviid Ekstrøm

Jeg har de seneste 20 år arbejdet indenfor rekruttering og HR – både som selvstændig og i andre virksomheder. Min store passion er mennesker og det at finde det helt rigtige match både fagligt men også personligt når det gælder den konkrete opgaveløsning hos vores kunder. Med indsigt, viden og forståelsen for hele forretningen- sættes der fokus på rekrutteringsprocessen gennem realistisk, målrettet og individuel screening af begge parter. Med godt og bredt kendskab til både arbejdsmarkedet og kandidatmarkedet løses der opgaver på flere niveauer – og indenfor alle faggrupper.

Ann-Michelle B. Trebbien

Chefkonsulent
Læs mere om Ann-Michelle B. Trebbien

Jeg er uddannet indenfor ledelse med speciale i HR og har flere års erfaring fra rekrutteringsbranchen. Som konsulent i Career har jeg i en årrække gjort en forskel hos kunderne ved at engagere mig helhjertet i de stillede opgaver – altid med fokus på forståelse for kundens konkrete behov for en given profil, kombineret med indsigt i virksomheden kultur, persongalleri og forretningsmæssige position på det givede marked. Jeg søger først og fremmest at matche menneskeligt og fagligt potentiale med en virksomhed som kan udløse dette.

Carina Due Overbye

Chefkonsulent
Læs mere om Carina Due Overbye

Som chefkonsulent hos Career er det min vigtigste opgave at være den betroede sparringspartner for mine samarbejdspartnere og dermed tiltrække de rigtige talenter til mine kunder. Jeg har + 16 års erfaring indenfor Search & Selection & Rekruttering af specialister. Jeg sikrer, at mine samarbejdspartnere får det fulde udbytte af deres nye medarbejdere, med mine kompetencer, markedets bedste værktøjer og set-up til Onboarding. Derudover arbejder jeg med High Performance Teams for ledere og medarbejdere, Employer Branding, Outplacement og Solution Selling. Jeg tror på det tætte samarbejde og den åbne dialog.

Chaumie Sri Pavithran

Researcher
Læs mere om Chaumie Sri Pavithran

Jeg kommer med en kommerciel uddannelsesmæssig baggrund, hvor jeg hidtil har siddet med kommercielle opgaver inden for search og marketing. Som researcher har jeg erfaring med at screene markedet for kvalificerede kandidater og finde det rigtige match. Jeg lægger vægt på kvaliteten i searchprocessen, hvor jeg screener profilerne grundigt igennem, for at finde den helt rigtige kandidat til vores kunder.

Jan Hoffmann

Chefkonsulent
Læs mere om Jan Hoffmann

Jeg har mere end 8 års erfaring med rekruttering af mange forskellige profiler til meget forskellige brancher. Jeg brænder for at levere kvalitet og den rette kandidat til kunden, og den rette kunde til kandidaten. At finde det rette match mellem krav fra virksomhed og kvalifikationer hos kandidaten, synes jeg er meget spændende.

Jeanette Møller Demuth

Chefkonsulent
Læs mere om Jeanette Møller Demuth

Jeg har været ansat i rekrutteringsbranchen siden 2005 i forskellige konsulenthuse og bureauer, og har arbejdet bredt med branchens mange facetter - med en stor og varieret kundeportefølje, og ligeså mangeartede opgaver med særligt fokus på tekniske specialister og HR, indkøb, leder og mellemledere blandt andet. Jeg har stor erfaring i rekruttering på alle organisationens forskellige niveauer og med stor respekt for mennesket i processen. Desuden arbejder jeg med outplacement, samt team- og medarbejderudvikling. Jeg er i dag afdelingschef for rekrutteringsteamet i Career, og løser de mangeartede rekrutteringer i samarbejde med de øvrige konsulenter.

Laura Offenbach Jørgensen

Researcher
Læs mere om Laura Offenbach Jørgensen

I rollen som researcher er min fornemmeste opgave at afsøge markedet efter kompetente kandidater. Min erhvervshistorik stammer fra service- og rejsebranchen samt rekruttering i byggebranchen, og jeg er derfor trænet i at imødekomme mennesker i øjenhøjde. Dette kommer mig til gode, når jeg i forbindelse med rekrutteringsopgaver er i dialog med kandidater, når jeg foretager de indledende screeninger. Derudover er struktureret i min arbejdsgang, og det er derfor naturligt at jeg agerer tovholder på projekter. På den måde er jeg med til at sikre, at der ikke er løse ender, når jeg indgår i et samarbejde med mine kollegaer og kunder.

Margit Dollerup Storm

Chefkonsulent
Læs mere om Margit Dollerup Storm

Jeg er en erfaren rekrutteringskonsulent, som løser rekrutteringsopgaver inden for administration, økonomi, salg og kundeservice, indkøb, ingeniører og tekniske specialister. Jeg har mange års erhvervserfaring inden for salg, ledelse, outplacement og stresscoaching. Erhvervserfaring, som har givet mig stor forretningsforståelse og kendskab til de forskellige roller og samspillet i en virksomhed. Jeg er vant til at sparre med ledere, har stor interesse for mennesker og relationer, og har opbygget et stort netværk.

Maria Louise Knutz

Rekrutteringskonsulent
Læs mere om Maria Louise Knutz

Jeg har arbejdet i vikar- og rekrutteringsbranchen siden 2015, med en stor variation af opgaver på midlertidige ansættelser i industrien samt en lang række opgaver inden for administrative rekrutteringer. Jeg har desuden været en del af salgsenheden og lægger stor vægt på det gode og ærlige samarbejde med kunden. Til daglig sidder jeg i rekrutteringstemaet og løser opgaver med stort fokus inden for det mellem-tekniske segment.

Nicolaj Kamstrup Tornbo

Rekrutteringskonsulent

René Kjærgaard Dyre

Chefkonsulent
Læs mere om René Kjærgaard Dyre

Med adskillige år i rekrutteringsbranchen, praktiske ledererfaring samt en master fra Aarhus BSS er jeg den ideelle sparringspartner ved rekrutteringer af komplekse og forretningskritiske specialist- og C-level stillinger. Jeg er ligeledes en betroet sparringspartner ved assessments, lederudvikling, teamdynamikker og outplacement. Mine erfaringer er primært opnået indenfor sektorerne Pharma, IT, Engineering, Finance, Construction og Industrielproduktion.

Vibeke Winberg

Chefkonsulent
Læs mere om Vibeke Winberg

Jeg har beskæftiget mig med bemandingsløsninger og specielt rekrutteringer, onboarding og tests igennem de seneste 6 år. Før dette, arbejdede jeg inden for telebranchen i godt 12 år, bl.a. som Key Account Manager og Produktmanager i en international distributions virksomhed. Derudover har jeg arbejdet som leder i en del år, først som restaurantchef og derefter som afdelingschef i en international varehuskæde, hvor jeg også var en del af ledergruppen. Salg, ledelse og forretningsforståelse har været bærende elementer i min karriere. Som tillæg er jeg uddannet Coach og stresscoach og har de seneste år arbejdet med profiler indenfor: Ledelse, teknik, salg, produktion, indkøb, HR, administration og marketing.

Allan Rønne Gudbergsen

Head of Career
Læs mere om Allan Rønne Gudbergsen

Jeg har beskæftiget mig med rekruttering i 15 år og har erfaring fra flere bureauer og nogle af de største virksomheder i Danmark. Qua de mange år i faget, kan jeg understøtte rekrutteringsprocesser på tværs af næsten alle værdikæder og organisatoriske niveauer. Jeg har gennemført mere end 1000 rekrutteringsprocesser igennem årene og selvom der har været et vist fokus på de tekniske discipliner, har jeg også beskæftiget mig med profiler indenfor ledelse, strategi, salg, indkøb, HR og kommunikation. I dag er jeg leder af Career, herunder alle medarbejderne, og det er derfor ganske få rekrutteringsprocesser jeg selv forestår. Dog er det et vigtigt ledelsesprincip for mig, at være med i fronten og tage del i de daglige opgaver og forretningen.

Camilla Mortensen

Rekrutteringsassistent

Isabella Sjøstedt

Rekrutteringsassistent
Læs mere om Isabella Sjøstedt

Som rekrutteringsassistent hos Career er det min vigtigste opgave at bistå og supportere mine kolleger med diverse back office opgaver vedr. onboarding og hjælp til search af kandidater på diverse platforme og i diverse erhverv. Jeg sørger dermed for at maskineriet kører som det skal og er med til at vedligeholde det undervejs. Med en baggrund indenfor kommunikation og formidling, en bachelor i uddannelsevidenskab fra Århus Universitet samt viden omkring læringsprocesser, organisation og ledelse samt motivation har jeg vidtrækkende kompetencer som kommer mine kolleger til gode hver dag.

Louise Vad Kristensen

Rekrutteringsassistent
Læs mere om Louise Vad Kristensen

Som rekrutteringsassistent hos Career er min vigtigste opgave at supportere mine kollegaer med diverse back office opgaver og dermed være med til at tandhjulene altid er smurte, når der er travlt i maskin- og styrerummet. Med 10 år i detailbranchen, en markedsføringsøkonom i rygsækken og en snarlig bachelor i religionsvidenskab fra Aarhus universitet har jeg vidtrækkende kompetencer, som kommer mine kollegaer til gode hver dag.

Nanna Bie

Head of Research
Læs mere om Nanna Bie

Jeg har en praktisk og uddannelsesmæssige baggrund inden for HR og har flere års erfaring fra rekrutteringsbranchen. Som afdelingschef for research og back office står jeg i spidsen for et stærkt team af researchere til at finde højtkvalificerede kandidater i markedet samt et team af dygtige rekrutteringsassistenter, som arbejder målrettet med at skabe stærke interne processer til gavn for vores konsulenter og kunder.

Kontakt os

Fortæl os, hvad vi kan gøre for dig – og vi hjælper så hurtigt som muligt.