Engineering

Digitalisering, automatisering og komplekse processer er hverdagskost for mange danske virksomheder. Det giver udfordringer, men til det hører også spændende muligheder. Vi følger med og rekrutterer ledere og specialister til hele værdikæden inden for Engineering.

Vi matcher dig inden for alle discipliner 

I en stadig mere omskiftelig verden er det afgørende at kunne tiltrække og fastholde værdifulde medarbejdere. Det har måske aldrig været vigtigere, når vi taler Engineering, hvor ny teknologi og nye processer løbende re-definerer virksomheders potentiale.

Vores konsulenter på området hjælper dig med at finde ingeniører inden for alle discipliner. Og de hjælper dig også med at finde lederne. De fleste stillinger kan vi dække med danske kandidater – men i takt med den stigende grad af specialisering er det ikke usædvanligt, at vi også søger kandidater uden for Danmarks grænser.

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Vi rekrutterer til industri, udviklingsafdelinger i teknologidrevne virksomheder, bygge/anlæg og til en lang række andre sektorer. Alle konsulenter har et stort antal rekrutteringer bag sig og erfaring med at identificere og skabe det rigtige match. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

Allan Rønne Gudbergsen

Head of Career
Læs mere om Allan Rønne Gudbergsen

Jeg har beskæftiget mig med rekruttering i 15 år og har erfaring fra flere bureauer og nogle af de største virksomheder i Danmark. Qua de mange år i faget, kan jeg understøtte rekrutteringsprocesser på tværs af næsten alle værdikæder og organisatoriske niveauer. Jeg har gennemført mere end 1000 rekrutteringsprocesser igennem årene og selvom der har været et vist fokus på de tekniske discipliner, har jeg også beskæftiget mig med profiler indenfor ledelse, strategi, salg, indkøb, HR og kommunikation. I dag er jeg leder af Career, herunder alle medarbejderne, og det er derfor ganske få rekrutteringsprocesser jeg selv forestår. Dog er det et vigtigt ledelsesprincip for mig, at være med i fronten og tage del i de daglige opgaver og forretningen.

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.