Engineering

Digitalisering, automatisering og komplekse processer er hverdagskost for mange danske virksomheder. Det giver udfordringer, men til det hører også spændende muligheder. Vi følger med og rekrutterer ledere og specialister til hele værdikæden inden for Engineering.

Vi matcher dig inden for alle discipliner 

I en stadig mere omskiftelig verden er det afgørende at kunne tiltrække og fastholde værdifulde medarbejdere. Det har måske aldrig været vigtigere, når vi taler Engineering, hvor ny teknologi og nye processer løbende re-definerer virksomheders potentiale.

Vores konsulenter på området hjælper dig med at finde ingeniører inden for alle discipliner. Og de hjælper dig også med at finde lederne. De fleste stillinger kan vi dække med danske kandidater – men i takt med den stigende grad af specialisering er det ikke usædvanligt, at vi også søger kandidater uden for Danmarks grænser.

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Vi rekrutterer til industri, udviklingsafdelinger i teknologidrevne virksomheder, bygge/anlæg og til en lang række andre sektorer. Alle konsulenter har et stort antal rekrutteringer bag sig og erfaring med at identificere og skabe det rigtige match. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

Helle Bork

Head of Career

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.