Logistik

Man skal stå tidligt op for at følge med. Især når talen falder på logistik. Den er en sektor, der konstant bliver udfordret på sine løsninger og konkurrenceevne. Derfor er vi også med hele vejen og sørger for at levere de rigtige medarbejdere på alle niveauer. 

Det rigtige match baner vej for resultater

De globale logistiske vilkår bliver løbende udfordret. Det betyder også, at uforudsigelighed er blevet reglen - og ikke undtagelsen. Før hed det ”just-in-time”. Nu hedder det ofte ”just-in-case.” Af samme grund efterspørges der i en grad som aldrig før sprogkyndige og multi-taskende medarbejdere med et stærkt overblik.

 

Vi er tæt på branchen og i stand til at finde medarbejdere på alle niveauer. Det gælder ikke bare til logistikvirksomheder, men også til detailkæder og industrier, hvor vareleverancer er af helt afgørende betydning for den konkurrencemæssige situation.

 

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Alle vores konsulenter har stor erfaring og mange rekrutteringer bag sig inden for logistik og transport. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

Vibeke Winberg

Chefkonsulent
Læs mere om Vibeke Winberg

Jeg har beskæftiget mig med bemandingsløsninger og specielt rekrutteringer, onboarding og tests igennem de seneste 6 år. Før dette, arbejdede jeg inden for telebranchen i godt 12 år, bl.a. som Key Account Manager og Produktmanager i en international distributions virksomhed. Derudover har jeg arbejdet som leder i en del år, først som restaurantchef og derefter som afdelingschef i en international varehuskæde, hvor jeg også var en del af ledergruppen. Salg, ledelse og forretningsforståelse har været bærende elementer i min karriere. Som tillæg er jeg uddannet Coach og stresscoach og har de seneste år arbejdet med profiler indenfor: Ledelse, teknik, salg, produktion, indkøb, HR, administration og marketing.

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.