Logistik

Man skal stå tidligt op for at følge med. Især når talen falder på logistik. Den er en sektor, der konstant bliver udfordret på sine løsninger og konkurrenceevne. Derfor er vi også med hele vejen og sørger for at levere de rigtige medarbejdere på alle niveauer. 

Det rigtige match baner vej for resultater

De globale logistiske vilkår bliver løbende udfordret. Det betyder også, at uforudsigelighed er blevet reglen - og ikke undtagelsen. Før hed det ”just-in-time”. Nu hedder det ofte ”just-in-case.” Af samme grund efterspørges der i en grad som aldrig før sprogkyndige og multi-taskende medarbejdere med et stærkt overblik.

 

Vi er tæt på branchen og i stand til at finde medarbejdere på alle niveauer. Det gælder ikke bare til logistikvirksomheder, men også til detailkæder og industrier, hvor vareleverancer er af helt afgørende betydning for den konkurrencemæssige situation.

 

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Alle vores konsulenter har stor erfaring og mange rekrutteringer bag sig inden for logistik og transport. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

Ann-Michelle B. Trebbien

Chefkonsulent
Læs mere om Ann-Michelle B. Trebbien

Jeg er uddannet indenfor ledelse med speciale i HR og har flere års erfaring fra rekrutteringsbranchen. Som konsulent i Career har jeg i en årrække gjort en forskel hos kunderne ved at engagere mig helhjertet i de stillede opgaver – altid med fokus på forståelse for kundens konkrete behov for en given profil, kombineret med indsigt i virksomheden kultur, persongalleri og forretningsmæssige position på det givede marked. Jeg søger først og fremmest at matche menneskeligt og fagligt potentiale med en virksomhed som kan udløse dette.

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.