Kommerciel

Salg og salgsrollen er under voldsom forandring i disse år. Nye krav og nye kompetencer banker på fra måned til måned. Det giver udfordringer, men åbner samtidig for lige så mange muligheder. Vi er tæt på og hjælper hele vejen med at finde de rette salgsprofiler.

Vi har styr på profilerne

Om end den digitale udvikling og e-indkøb gør op med det traditionelle salgsarbejde, skal der stadig en forhandling til mellem organisationer. Og formlen har ikke forandret sig. Medarbejdere med en distinkt og vindende salgsprofil er stadig ofte nøglen til succes.

 

Med vores mangeårige erfaring på området finder vi kommercielle profiler til dig fra øverste hylde – den stærke sælger og/ eller forhandler med den stærke karakter og de stærke analytiske evner. De fleste stillinger kan vi dække med danske kandidater, men det er ikke usædvanligt, at vi også søger uden for Danmarks grænser.

 

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Udfordrende tider kræver dygtige medarbejdere. Alle vores konsulenter har et stort antal rekrutteringer bag sig inden for det kommercielle område. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

Anne-Marie Hviid Ekstrøm

Chefkonsulent
Læs mere om Anne-Marie Hviid Ekstrøm

Jeg har de seneste 20 år arbejdet indenfor rekruttering og HR – både som selvstændig og i andre virksomheder. Min store passion er mennesker og det at finde det helt rigtige match både fagligt men også personligt når det gælder den konkrete opgaveløsning hos vores kunder. Med indsigt, viden og forståelsen for hele forretningen- sættes der fokus på rekrutteringsprocessen gennem realistisk, målrettet og individuel screening af begge parter. Med godt og bredt kendskab til både arbejdsmarkedet og kandidatmarkedet løses der opgaver på flere niveauer – og indenfor alle faggrupper.

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.