Økonomi

Den finansielle sektor vokser markant. Vi følger udviklingen tæt – herunder også de nye krav, der hele tiden støder til. Det kalder på kandidater med skarpe og forskelligartede kompetencer. Med vores indgående kendskab finder vi de bedste til dig.

Rekruttering på alle niveauer

Finans og økonomi har brug for dygtige og omstillingsparate medarbejdere. Det er et område, hvor udfordringer og nye krav står i kø. Det gælder i forhold til rapportering af GDPR, hvidvask, compliance mv. Til det hører også en hastigt voksende integration af IT.

 

Vi hjælper med at finde de egnede kandidater – lige fra C-level til ledelsesniveau og til de mere specialiserede funktioner: Controllere, bogholdere mv. Vi er tæt på og har stort kendskab til, hvad der kræves af kandidaterne for at være det rette profil- og kompetencemæssige match til din virksomhed.

 

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Det er vores vigtigste opgave at vide hvor de bedste kandidater med de stærkeste kompetencer er. Det kræver viden, kendskab og erfaring. Af samme grund har alle vores konsulenter et stort antal rekrutteringer bag sig på området. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professionals.

Malene Sjeerback

Chefkonsulent

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.