Pharma

Danmark er blandt verdens førende inden for medicinal- og biomedicinsk teknologi. Det stiller høje krav til mulige kandidater. Vi har dyb indsigt i, hvad der rører sig inden for Pharma og stor erfaring med at levere de rigtige profiler fra ind- og udland.

Det rigtige match giver et naturligt forspring

Pharma baner kontinuerligt vej for ny viden, nye produkter og nye teknologiske landvindinger. Kendt for sit helt unikke og ofte konkurrenceprægede miljø er feltet af tilgængelige kandidater ofte lille.

 

Vores tætte kendskab til branchen og vores store netværk sikrer, at du ikke behøver at komme til kort. Vi er stærke til at finde præcis de personer, som trives med forskning og udvikling på øverste hylde. Vi søger både herhjemme og i udlandet med det ene fokus at give din virksomhed det rette forspring i markedet

 

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

Alle vores konsulenter har et stort antal rekrutteringer bag sig inden for Pharma. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

Hanna Knold Nielsen

Rekrutteringschef

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.