IT

Der sker ingen ting uden IT i dag. Det mærkes både i det voksende antal af specialer og den store efterspørgsel på medarbejdere, der kan skabe fremtidens løsninger. Vi kan være med hele vejen og rekrutterer lige fra udviklere og programmører til arkitekter og konsulenter.

Vi er på fornavn med de dygtigste

SAP, Microsoft, betalingssystemer, kryptering, sikkerhed. Der er mange områder inden for IT, og der kommer ikke bare hele tiden flere til. Der er også konstant behov for at være på forkant med udviklingen. Uden de dygtigste og mest værdiskabende står du stille som virksomhed.

 

IT er et af vores største forretningsområder, og vores konsulenter er på fornavn med mange af de dygtigste eksperter. Konsulenterne afdækker løbende branchen, og er trænet i at se og forstå den enkeltes potentiale og skabe det bedste match. De fleste stillinger kan vi dække med danske kandidater, men i takt med den stigende grad af specialisering er det ikke usædvanligt, at vi også søger kandidater uden for Danmarks grænser.

 

Vi trækker på viden, kendskab og erfaring

IT er en vigtig del af alle brancher – og vi er med overalt. Vores største fokus er på industri, service, finans og offentlig forvaltning. Alle konsulenter har et stort antal rekrutteringer bag sig inden for disse områder. Vi rekrutterer både nationalt og internationalt og trækker i den sammenhæng på vores store netværk i Skandinavien gennem JKS’ egne lokalafdelinger eller globalt gennem vores søstervirksomhed, Professsionals.

René Kjærgaard Dyre

Chefkonsulent
Læs mere om René Kjærgaard Dyre

Med adskillige år i rekrutteringsbranchen, praktiske ledererfaring samt en master fra Aarhus BSS er jeg den ideelle sparringspartner ved rekrutteringer af komplekse og forretningskritiske specialist- og C-level stillinger. Jeg er ligeledes en betroet sparringspartner ved assessments, lederudvikling, teamdynamikker og outplacement. Mine erfaringer er primært opnået indenfor sektorerne Pharma, IT, Engineering, Finance, Construction og Industrielproduktion.

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om Career og vores rekrutteringsproces? Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.