Bogholder – Lachenmeier Monsun – Sønderborg

Arbejdssted:
Sønderborg
Oprettet:
21.10.24
Udløber:
18.11.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Økonomi og Finans

Økonomi og Finans

Bogholder – Lachenmeier Monsun – Sønderborg

Vil du være en del af en solid, international virksomhed med danske rødder og mange år på bagen, og ligger dine kompetencer inden for bogholderi og løn? Så læs endelig med her!

Career | a JKS company søger, på vegne af Lachenmeier Monsun, en engageret og initiativrig kollega, der brænder for sit arbejde og har et godt overblik.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder
Lachenmeier Monsun søger en ny kollega til deres bogholderiteam, som varetager vigtige og alsidige opgaver. Du vil blive en del af et engageret team med 4 gode kollegaer i et trygt arbejdsmiljø med en flad struktur. Opgaverne er varierende og omfatter bl.a.:

  • Lønkørsel og kontraktudarbejdelse for timelønnede
  • Refusioner o.l. på virk.dk
  • Support til montører
  • Fakturering af servicearbejde
  • Optimering af forretningsgange
  • Initiere øget digitalisering i afdelingen
  • Udarbejdelse af periodevise afstemninger og rapporteringer
  • I mindre omfang debitor- og kreditorbogholderi
  • Ad hoc-opgaver

Du refererer til virksomhedens CFO og efter en grundig oplæring vil du være godt rustet til alle opgaver.

Din personlighed og ekspertise
Du er en person, der trives med en uformel omgangstone, er imødekommende og har et godt humør. Du har et højt drive og er interesseret i løbende at udvikle både dig selv og processerne.

Du er god til at kommunikere og brænder for at give kollegaer, kunder og samarbejdspartnere en god service og oplevelse. Du har en dybdegående forståelse for et regnskab, der gør dig i stand til også at indgå som sparringspartner.

Din baggrund kunne være bogholder, økonomi assistent, revisionsuddannet eller anden relevant økonomiuddannelse og erfaring.

Til dine kvalifikationer hører derudover:

  • Godt kendskab til Excel
  • Kendskab til MS Dynamics Ax vil være en fordel
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er god til at overholde deadlines
  • Du trives med daglige hands-on opgaver
  • Du kan engelsk på et fornuftigt niveau

Du tilbydes
Et afvekslende arbejde, hvor der er plads til at udvikle sig både fagligt og personligt, i en virksomhed med en uformel omgangstone, en flad organisation og et godt sammenhold.

Løn og ansættelsesvilkår vil blive aftalt hos Lachenmeier Monsun. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, der er dog også mulighed for evt. deltid.

Sådan ansøger du
Career | a JKS company er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen”. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, som ikke fremgår af stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 6163 0776.

Grundet persondataforordningen, modtager vi ikke CV og ansøgning pr. mail.

Om Lachenmeier Monsun 


lachenmeier-monsun-cmyk-payoff-copy_209.png


Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.

Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter.

Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Sønderborg
Oprettet:
21.10.24
Udløber:
18.11.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Økonomi og Finans
Lachenmeier Monsun
Om virksomheden
Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel. Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter. Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio. For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com
Har du spørgsmål?
Regionschef:
Heidi Schmidt Degermann

Udløber: 18.11.24

Søg jobbet