Projektleder/maskiningeniør til Solid Energy

Kan du se dig selv lede og koordinere projekter for morgendagens bæredygtige varmepumpeløsninger? På vegne af Solid Energy i Skjern søger Career | a JKS company en teknisk erfaren projektleder til deres team – er det dig, vi søger?

Arbejdssted:
Skjern
Oprettet:
14.06.24
Udløber:
13.07.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Energi, kemi og miljø

Energi, kemi og miljø

Projektleder/maskiningeniør til Solid Energy

Kan du se dig selv lede og koordinere projekter for morgendagens bæredygtige varmepumpeløsninger? På vegne af Solid Energy i Skjern søger Career | a JKS company en teknisk erfaren projektleder til deres team – er det dig, vi søger?

Som projektleder/maskiningeniør hos Solid Energy vil du lede og koordinere projekter inden for varmepumpeløsninger til fjernvarmeværker, industri og andre store varmeforbrugere. 

Du vil sikre optimal planlægning og gennemførelse af projekter, herunder ressourceallokering, tidsstyring og budgetoverholdelse.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

  • Tage ejerskab for det gennemførende forløb og økonomiske aspekt i projekterne
  • Gennemgå og sikre det rette kontraktgrundlag 
  • Samarbejde med kunder, leverandører og interne teams for at sikre leverance af høj kvalitet og overholdelse af deadlines
  • Overvåge og rapportere projektstatus til ledelsen

Du vil også bidrage til udvikling af nye løsninger og teknologier inden for varmepumper – du bliver en del af en innovativ virksomhed, og derfor er dine indspark vigtige! 

Din ekspertise og personlighed
Du er uddannet maskiningeniør eller har en tilsvarende baggrund og uddannelse. Du har generelt en solid teknisk baggrund, og har gerne erfaring fra et lignende job. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med varmepumpesystemer eller andre bæredygtige energiløsninger. 

Som person er du: 

  • Struktureret, nøjagtig og grundig i din tilgang til opgaverne
  • Ansvarlig og tør tage ejerskab over projekterne
  • Udadvendt og i besiddelse af en positiv og fleksibel indstilling
  • Gennemslagskraftig, tør stå frem og kan eksekvere

Du er vant til at begå dig i projekter med flere interessenter, fx deltage i byggemøder på sites. Du er forhandlingsvant og har stærke kommunikative evner på tværs af forskellige fagområder, både verbalt og skriftligt. Du behersker dansk og engelsk både i skrift og tale. 

Solid Energy tilbyder dig:

  • En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med fokus på bæredygtige energiløsninger
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling i et dynamisk og innovativt miljø
  • En vigtig rolle i en virksomhed med store ambitioner og et stærkt team af engagerede kolleger
  • Fleksible arbejdsforhold og mulighed for at præge virksomhedens udvikling

Vi ser frem til at høre fra dig
Career | a JKS Company varetager rekrutteringsprocessen for Solid Energy. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og ansøgning via "Søg stillingen" nedenfor. Vi kigger løbende på de indkomne ansøgninger, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Steen Steensgaard Andersen (holder ferie i uge 26 & 27), på 6163 0711. I ugerne 26 og 27 kan i mellemtiden kontakte chefkonsulent, Anne-Marie Hviid Ekstrøm, på telefon +45 3085 1294.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet GDPR.

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Skjern
Oprettet:
14.06.24
Udløber:
13.07.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Energi, kemi og miljø
Solid Energy
Om virksomheden

Ekspertise i bæredygtig energi.

Solid Energy er et cleantech-selskab, stiftet i 2015, med speciale i varepumpeløsninger til fjernvarmeværker, industri og andre store varmeforbrugere. Solid Energy leverer løsninger til optimering af energiproduktion og forbrug samt udnytter synenergi ved produktion af energiformer som varme, el og kulde og efterfølgende anvendelse af energien.

Solid Energy indgår i Solid Group der også omfatter Solid Wind Power. Tilsammen besidder gruppen store kompetencer og mange års erfaring inden for udvikling og produktion af effektive og bæredygtige energiløsninger. Vi har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Skjern.

Har du spørgsmål?
Chefkonsulent:
Steen Steensgaard Andersen

Udløber: 13.07.24

Søg jobbet