Mekaniker til LOXAM i Odense

På vegne af LOXAM A/S i Odense søger Career | a JKS company en dygtig mekaniker, som gerne har erfaring med entreprenørmaskiner. Har du hænderne godt skruet på og flair for maskiner, så er det lige netop dig, vi søger til et dygtigt team af gode kollegaer hos LOXAM.

Arbejdssted:
Odense
Oprettet:
07.06.24
Udløber:
04.07.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Mekanikerarbejde

Mekanikerarbejde

Mekaniker til LOXAM i Odense

På vegne af LOXAM A/S i Odense søger Career | a JKS company en dygtig mekaniker, som gerne har erfaring med entreprenørmaskiner. Har du hænderne godt skruet på og flair for maskiner, så er det lige netop dig, vi søger til et dygtigt team af gode kollegaer hos LOXAM.

LOXAM er meget mere end udlejning. De går hver dag på arbejde med det mindset at relationen er vigtigere end ordren. De gør det som et team, hvor de hjælper hinanden, og har det sjovt, mens de arbejder. Netop nu har de plads til en ny kollega på holdet – måske det skal være dig?

Vi søger en selvkørende og engageret mekaniker, som sætter en ære i at levere god kundeservice, høj kvalitet i sit arbejde og som altid får kunden til at smile stort tilbage. Du vil agere som mekaniker på værkstedet sammen med teamet.

Nogle af arbejdsopgaverne er:

  • Reparationer og vedligehold af materiel i eget værksted
  • Kvalitetskontrol af materiel
  • Sikkerhedskontrol af materiel
  • Reparationer og service ude på byggepladser kan forekomme

Du får i samarbejde med værkføreren ansvaret for, at LOXAMs materielpark altid er udlejningsklar og at kunderne får en god oplevelse med deres materiel. Du kommer til at arbejde med alle former for reparation, service og vedligehold af entreprenørmateriel, lifte, teleskoplæssere og andet materiel samt lovpligtige årseftersyn af materiellet.

Din indgangsvinkel til jobbet kan være mange, da det er dit mindset og dig som person, vi lægger vægt på. Det er vigtigt, at dine hænder er godt skruet på, og du trives med at arbejde effektivt og med et godt overblik.

Vi forestiller os, at du er:

  • Entreprenørmekaniker, landbrugsmekaniker, smed eller med lignende uddannelse
  • En ansvarsbevidst og smilende teamspiller
  • Mødestabil, struktureret og god til at planlægge dine arbejdsopgaver
  • Serviceorienteret og kan rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg
  • Har kørekort (BE) og truckcertifikat er ønskeligt (du skal være parat til at tage trailer og truck kort

Det er nødvendigt, at du kan anvende IT, da du skal kunne registrere og behandle materieloplysninger i vores IT-system.

Dit kommende team er:

Et hold, som vægter det gode samarbejde og den gode tone højt, samt har fokus på at have det sjovt, mens de arbejder.

Alle er altid klar på at hjælpe hinanden og finde løsninger, som kan få dagen til at fungere bedst for alle. Vagtplanen laves i fællesskab og sammen løser de dagligdagens opgaver. Derudover går LOXAM op i den gode kundeservice og stiller krav til det at følge retningslinjer, dokumentation og administrativ opfølgning, så de sammen sikrer kvalitet og sikkerhed i deres arbejde, og dermed sikrer at alle kommer sikkert hjem fra arbejde hver dag.

Hvorfor blive en del af LOXAM?

LOXAM fortæller selv følgende om dem som arbejdsplads:

”LOXAM går op i dig, dine kollegaer og vores kunder. Vi tilbyder dig et job i en stabil og stærk international virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone.

Du kommer ikke til at kede dig, da aktivitetsniveauet er højt, og vi samtidigt gør os umage med at vægte kvaliteten, servicen og relationen højt. Vi fejrer store som små succeser, går meget op i medarbejdernes sikkerhed, trivsel og arbejdsglæde, og kompetenceudvikler og træner løbende vores medarbejdere i at blive endnu dygtigere, hvorfor din personlige udvikling prioriteres.

Vi er Great Place To Work Certificeret, som betyder, at medarbejderne udtrykker en samlet stor glæde over at være en del af LOXAM, og lægger vægt på at de dagligt er med til at gøre en forskel, kan være sig selv og viser omsorg for hinanden samt oplever anerkendelse og fleksibilitet fra ledelsen. Læs mere om hos her.

Arbejdsstedet er i vores afdeling i Odense, Sivmosevænget 4, 5260 Odense S. Åbningstid er kl. 06.30 til kl. 16.00, fredag kl. 15.00 og din arbejdstid vil være placeret i dette tidsrum. Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.”

Sådan ansøger du:
Career | a JKS company varetager rekrutteringsprocessen for LOXAM. Hvis du ønsker at søge stillingen, vil det glæde os at modtage dit CV via ansøgningsknappen nederst på siden. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned, så snart den er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår af annoncen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent, Jan Hoffmann, på tlf. +45 3085 1325.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet persondataforordningen.

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Odense
Oprettet:
07.06.24
Udløber:
04.07.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Mekanikerarbejde
Loxam
Om virksomheden

LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. De leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 30 afdelinger i Danmark med ca. 290 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. LOXAM er tilstede i 22 lande og koncernen beskæftiger ca. 7.500 medarbejdere.

Har du spørgsmål?
Chefkonsulent:
Jan Hoffmann

Udløber: 04.07.24

Søg jobbet