Bedemand søges til Hornsleth’s Eftf. i Horsens

Er du klar på nye udfordringer, og kunne du tænke dig et utraditionelt job med en varieret og til tider uforudsigelig hverdag? På vegne af Begravelsesforretningen Hornsleth’s Eftf. søger Career | a JKS company en bedemand. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her!

Arbejdssted:
Horsens
Oprettet:
06.06.24
Udløber:
09.07.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Tværgående arbejde

Tværgående arbejde

Bedemand søges til Hornsleth’s Eftf. i Horsens

Er du klar på nye udfordringer, og kunne du tænke dig et utraditionelt job med en varieret og til tider uforudsigelig hverdag? På vegne af Begravelsesforretningen Hornsleth’s Eftf. søger Career | a JKS company en bedemand. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her!

Hornsleths’s Eftf. har hovedkontor i Horsens og filialer i Hedensted, Juelsminde og Brædstrup.

Dine ansvarsområder og opgaver
I jobbet som bedemand, vil du varetage mangeartede og alsidige arbejdsopgaver.

Du vil blive en del af et team sammen med 3 kolleger (alle er medejere), som alle dagligt arbejder efter værdier præget af ordentlighed, ærlighed, stor tillid, respekt, åbenhed og god humor.

Du vil være en del af den daglige drift i begravelsesforretningen og vil bl.a. varetage opgaver som: 

  • Kontakt med pårørende og øvrige samarbejdspartnere
  • Personlig vejledning, f.eks. ved samtaler i hjemmet
  • Planlægning og koordinering af begravelser og bisættelser
  • Deltage i ceremonier
  • Opfølgning på hele begravelsesprocessen
  • Telefonpasning

Hvem er du? 
Der er flere forskellige veje til stillingen. Du er måske uddannet/eksamineret bedemand eller har en baggrund i servicesektoren, sundhedssektoren, redningstjenesten, finanssektoren, eller liberalt erhverv. Generelt ser vi gerne, at du i tidligere stillinger har haft ”med mennesker at gøre”, det kan være som rådgiver, sygeplejerske, pædagog el.lign.

Du har gode sociale kompetencer og god indlevelsesevne, og du kan håndtere at tale med mennesker, som er i en svær tid. Du har empati, god situationsfornemmelse og kan agere professionelt i dialogen med pårørende og samarbejdspartnere.

Det forventes, at du sideløbende med dit arbejde tager den et-årige uddannelse til eksamineret bedemand, som betales af begravelsesforretningen.

Derudover er det vigtigt, at du: 

  • Er udadvendt, kontaktskabende og serviceminded
  • Er struktureret, detaljeret og disciplineret
  • Er nysgerrig og villig til at lære nyt 
  • Kan holde overblikket, samt følge og overholde aftalte processer og deadlines
  • Har et grundlæggende kendskab til IT og har administrativ erfaring
  • Er bosiddende i, eller i nærheden af Horsens
  • Er i besiddelse af et kørekort 

Du er en fleksibel teamplayer, som værdsætter at arbejde sammen med dine kollegaer om at få alle ender til at nå sammen. Du er initiativrig, selvstændig og brænder for jobbet, da det er en ”livsstil” at arbejde som bedemand.  

Det vil være en fordel at være i rimelig god fysisk form, da der i sagens natur også forekommer løftearbejde.

Du vil indgå i en vagtordning, hvor du skal være indstillet på at være til rådighed for de pårørende, deltage i ceremonier og passe telefonen både om aftenen og i de weekender, hvor du har vagt. Vagtordningen er planlagt med weekender og helligdage 1 år frem, så man har mulighed for at planlægge fridage/ferier. 

Telefonen besvares når den ringer, så der vil være behov for en vis fleksibilitet. Som hovedregel har man vagten hver anden uge, til deling med en kollega. 

Virksomheden er ISO9001 certificeret, og en grundig oplæring og uddannelse inden for branchen, prioriteres højt.

Det tilbydes du: 
Efter 2 års ansættelse vil det være et krav, at du bliver medejer i forretningen, ligesom dine kommende kolleger er med i ejerkredsen. Du vil få gode lønvilkår med pension, sundhedsforsikring, fri telefon, m.m. Du vil derudover få betalt firmatøj. 

Du kan læse mere om din kommende arbejdsplads her.

Vi ser frem til at høre fra dig
Career | a JKS Company, varetager rekrutteringsprocessen for Hornsleth’s Eftf. Begravelsesforretning. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og ansøgning via "Søg stillingen" nedenfor. Vi kigger løbende på de indkomne ansøgninger, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent, Steen Steensgaard Andersen, på tlf. +45 6163 0711.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet GDPR. 

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Horsens
Oprettet:
06.06.24
Udløber:
09.07.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Tværgående arbejde
Hornsleth’s EFTF. Begravelsesforretning
Om virksomheden

Hos Hornsleth’s EFTF. Begravelsesforretning, sørger vi for alt det praktiske, og med mere end 30 års erfaring besidder vi de rette kompetencer. Vi er med hele vejen, og ser det som vores fornemmeste opgave, at guide vore kunder gennem en svær tid. Vi bevarer overblikket, holder fokus og sørger for, at alt det praktiske går sin gang.

Ved dødsfald er der mange ting at tage stilling til, men vi hjælper, råder og vejleder til de rette beslutninger. Vi er kendt for det gode samarbejde, og har den erfaring og ekspertise der kræves for at sikre en god oplevelse og ægte tryghed.

Har du spørgsmål?
Chefkonsulent:
Steen Steensgaard Andersen

Udløber: 09.07.24

Søg jobbet