Maintenance Manager søges til nyoprettet stilling i Randers

Er du klar til at få sorte negle og trække i arbejdstøjet? Hvis du også har ledelseserfaring, og evner at få tingene til at ske, så er du måske den nye Maintenance manager vi leder efter til Leca Danmark A/S!

Arbejdssted:
Randers
Oprettet:
02.05.24
Udløber:
31.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Ledelse

Ledelse

Maintenance Manager søges til nyoprettet stilling i Randers

Er du klar til at få sorte negle og trække i arbejdstøjet? Hvis du også har ledelseserfaring, og evner at få tingene til at ske, så er du måske den nye Maintenance manager vi leder efter til Leca Danmark A/S!

På vegne af Leca Danmark A/S i Randers søger Career | a JKS Company lige nu en ansvarlig og hands-on vedligeholdelsesleder, som kan eksekvere når der er behov for det. Her vil du blive en del af Operations Management som står for både produktion og vedligehold, bestående af 2 produktionschefer, en teknisk chef og fabrikschefen.

Dine ansvarsområder
Som vedligeholdelsesleder vil du få ansvaret for et team, bestående af 3 elektrikere og 6 smede, hvor du vil sikre den daglige drift og vedligehold af de tekniske anlæg. Du vil derudover også have ansvaret for reservedels- og forbrugsvarelageret.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Systematisk vedligehold af tekniske anlæg
  • Driftsovervågning via PC-opkobling
  • Bæredygtige udviklingsprojekter i samarbejde med Operations Management teamet

Du vil i stillingen få gode muligheder for at udvikle din faglighed og dine ledelsesevner, samt dygtiggøre dig inden for teamets forskellige procesanlæg.

Derudover vil du indgå i en teknisk rådighedsvagt, hvorfor det er nødvendigt, at du er bosat i rimelig afstand til Randers.

Din ekspertise og personlighed
Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester eller har anden elektrofaglig baggrund, gerne med erfaring inden for forbrændingsteknologi og tungt produktionsudstyr. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med tilsyn og drift af tekniske anlæg, samt viden om arbejdsmiljøregler og sikkerhedsprocedurer.

I dagligdagen kan du håndtere store og små opgaver sideløbende, og går til dem med en positiv indstilling. Du har let ved at følge og forstå processer, og du har fremragende kommunikationsevner både på dansk og engelsk.

Derudover er du:

  • Ikke bleg for at træde til når der skal handles
  • God til at samarbejde med kolleger såvel som eksterne interessenter
  • Åben og inkluderende, og medvirker aktivt til det gode arbejdsmiljø
  • En solid selvstarter, som trives i et selvstændigt job med frihed under ansvar
  • En involverende leder som evner at etablere et stærkt samarbejde teamet og sikre høj motivation og konstante forbedringer
  • I besiddelse af et gyldigt kørekort til personbil

Leca Danmark A/S tilbyder
Hos Leca Danmark får du en central rolle i en traditionsrig virksomhed med et unikt og anerkendt produkt samt en stærk og inkluderende kultur med fokus på udvikling og bæredygtighed.

Du bliver en del af en rejse mod en mere bæredygtig verden i samarbejde med et passioneret, innovativt og venligt team. Du kommer til at arbejde i et sammentømret team med en allround positiv indstilling, hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø på hver deres måde.

Sådan søger du
Career varetager rekrutteringsprocessen for Leca Danmark A/S. Hvis du ønsker at søge stillingen, vil det glæde os at modtage din ansøgning samt CV via ansøgningsknappen nederst på siden. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned, så snart den er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår af annoncen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Stine Thyregod Nielsen, på tlf. +45 6163 0704.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet persondataforordningen.

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Randers
Oprettet:
02.05.24
Udløber:
31.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Ledelse
Leca Danmark A/S
Om virksomheden
Leca Danmark A/S er et Saint-Gobain-ejet selskab, som udvikler, producerer og sælger Leca® letklinker - et byggemateriale fremstillet af dansk ler, som ved brænding bliver til små, porøse kugler med en hård overflade. Selvom Leca® letklinker er et simpelt produkt, kan det bruges til innovative løsninger. Alene udgør letklinken blot en ekspanderet lerkugle, men kombineres flere, bliver mulighederne utallige, hvad end de skal bruges til fundament for et byggeri, under veje eller til udvikling af drænløsninger. Desuden er letklinkerne råvarer for blokke og elementer. Hvad enten det drejer sig om store eller små projekter, er det vigtigt, at materialerne er nemme at håndtere, nemme at transportere og har gode egenskaber. Her er Leca® letklinker den perfekte løsning. Vi har været på markedet i mere end 80 år, så vi ved vores produkter og løsninger dur - og de holder.
Har du spørgsmål?
Rekrutteringskonsulent:
Stine Thyregod Nielsen

Udløber: 31.05.24

Søg jobbet