Sæt dit præg på fremtidens indkøbsstrategi hos HB Products

På vegne af HB Products i Hasselager søger Career | a JKS Company en proaktiv og strategisk indkøber, der med sin erfaring er stærk i det daglige indkøb, men samtidig kan eksekvere på det strategiske niveau. Er det dig vi søger?

Arbejdssted:
Hasselager
Oprettet:
24.04.24
Udløber:
23.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Tværgående arbejde - salg, indkøb og markedsføring

Tværgående arbejde - salg, indkøb og markedsføring

Sæt dit præg på fremtidens indkøbsstrategi hos HB Products

På vegne af HB Products i Hasselager søger Career | a JKS Company en proaktiv og strategisk indkøber, der med sin erfaring er stærk i det daglige indkøb, men samtidig kan eksekvere på det strategiske niveau. Er det dig vi søger?

HB Products er en veletableret dansk, familiejet virksomhed med hovedkontor i Hasselager, med en stærk global markedsposition med distributører i mere end 60 lande og er fortsat i stor vækst.

Som strategisk indkøber hos HB Products bliver du en del af et mindre SCM-team bestående af Operation Manager, samt virksomhedens CSCO, som du får direkte reference til. Du vil i denne stilling selv kunne være med til at forme dit job.  

Dit ansvar og arbejdsopgaver:  
Dit primære ansvarsområde vil være at sikre alt omkring det operationelle indkøb – indkøb af dele og varer, fakturahåndtering, leverandørreklamationer, samt dagligt at opretholde god kommunikation og et tæt samarbejde med leverandører. Den strategiske del vil bl.a. bestå i udførelse af SCM analyser af forskellig natur, kontraktforhandlinger, sourcing, kost reducering og optimeringsstrategier. 

Derudover vil jobbet bl.a. byde på opgaver såsom:

  • Prisindhentning og forhandling
  • Vedligeholdelse af data i ERP-systemer
  • Lagerstyring – omsætningshastighed, lagerværdi og analyse
  • Udarbejdelse af strategi med SCM-teamet samt drive flere strategiske indsatsområder

Du kan forvente mellem 10-15 rejsedage årligt ifm. sourcing. 

Din ekspertise og personlighed:
Du kommer med en relevant uddannelse inden for indkøb, SCM eller handel, og har min. 2-3 års erfaring med strategisk indkøb. Du har en overordnet forståelse for hele værdikæden, som du med fordel har fra en (metal)produktionsvirksomhed - dette er dog ikke et krav. 

Derudover ser vi gerne at du har: 

  • God erfaring med sourcing, herunder styring, administration og koordinering af indkøb af råvarer, øvrige komponenter og tjenester, som er essentielle for produktionen
  • LEAN optimeringsprojekter og udførelse 
  • Snuset lidt til ESG initiativer, indsatser og rapportering

Du har gode samarbejdsevner, er selvkørende og har de løsningsorienterede briller på. Du besidder et strategisk mindset og har gode forhandlings- og kommunikationsevner. Derudover arbejder du analytisk, samtidigt med at du trives med opgaver af mere praktisk karakter. 

Du mestrer desuden både engelsk og dansk på højt niveau. 

Du kan se frem til: 
Hos HB Products bliver du en del af en dynamisk, innovativ og højteknologisk virksomhed i vækst, hvor frihed under ansvar vægtes højt. Du har engagerede og dygtige kollegaer omkring dig, og med dem har du mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du tilbydes en konkurrencedygtig løn, der matcher dine kvalifikationer, samt en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring.

Herudover kan du se frem til lækker frokostbuffet hver dag, flere årlige personalearrangementer og massageordning.

Du kan med fordel læse mere om HB Products her.

Sådan ansøger du: 
Career varetager rekrutteringen for HB Products. Hvis det lyder til at være noget for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning samt CV. Vi indkalder løbende til samtale og tager stillingen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Tiltrædelse aug/sep 2024. 

Har du spørgsmål til stillingen som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef, Jeanette Møller Demuth, på tlf. 3085 1293.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet persondataforordningen.
 

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Hasselager
Oprettet:
24.04.24
Udløber:
23.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Tværgående arbejde - salg, indkøb og markedsføring
HB Products
Om virksomheden

HB Products er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hasselager, der er specialiseret i udvikling og produktion af sensorer til industriel og kommerciel køling samt til varmepumpeanlæg. Virksomheden er kendt for at være på forkant med at bruge nye teknologier og levere morgendagens produkter allerede i dag. Siden starten for mere end 25 år siden har HB Products opnået en stærk global position med distributører i mere end 60 lande, og deres kunder varierer fra verdens førende OEM'er til små entreprenører.

Har du spørgsmål?
Rekrutteringschef:
Jeanette Møller Demuth

Udløber: 23.05.24

Søg jobbet