VVS servicetekniker søges til Grundfos i Bjerringbro

Har du erfaring indenfor VVS-service, og er du samtidig kvalitetsbevidst og besidder en god portion humor? Så er det dig vi står og mangler!

Arbejdssted:
Bjerringbro
Oprettet:
17.04.24
Udløber:
16.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
VVS- og blikarbejde

VVS- og blikarbejde

VVS servicetekniker søges til Grundfos i Bjerringbro

Har du erfaring indenfor VVS-service, og er du samtidig kvalitetsbevidst og besidder en god portion humor? Så er det dig vi står og mangler!

På vegne af Grundfos, søger Career | a JKS Company, en kvalitetsbevidst VVS servicetekniker, som brænder for at levere et professionelt stykke arbejde. Du vil i stillingen blive tilknyttet et team af kompetente og dedikerede kollegaer i Facility Service – en afdeling der er kendt for høj kvalitet og professionel service.

Dine arbejdsopgaver:
Du vil i samarbejde med dit team løse mange forskellige arbejdsopgaver, fra de mere komplekse installationer, til mere simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse.

Dine arbejdsopgaver vil blive tilpasset din profil og kan variere fra mere udførende VVS opgaver til fejlfinding, tilretning og optimering af bl.a. varmestyring, kompressorsystem og ventilationsudluftning.

Arbejdstiderne lyder på mandag – torsdag, 06.45-15.00 og fredag, 06.45-14:30. Der vil være mulighed for fleks jf. Grundfos’ lokalaftale. Opstart efter aftale.

Din ekspertise og personlighed:
For at opnå succes i stillingen, ser vi gerne, at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er uddannet VVS-energispecialist, VVS-montør eller lignende
  • Du har erfaring med forskelligartede serviceopgaver indenfor VVS
  • Du er IT-kyndig, og er vant til tablet og PC, da al registrering af udført arbejde foregår herigennem
  • Det vil være en fordel hvis du har erfaring med varmestyring – dette er dog ikke et krav
  • Du er mødestabil og engageret i dit arbejde
  • Du har kørekort, kat. B

Som person er du imødekommende og forstår vigtigheden i, at være der for både dit team og dine kollegaer i hele virksomheden. Derudover er du selvkørende inden for dit felt, og kan udføre selvkontrol på arbejdsopgaverne. Afslutningsvis er det vigtigt at du går ind for kvalitet, så du kan være med til at opretholde Grundfos’ høje standarder.

Vi glæder os til at høre fra dig 
Hvis stillingsopslaget har fanget din interesse, og du føler dine kompetencer kan bidrage til Grundfos Facility Service, skal du være mere end velkommen til at sende os en ansøgning. Hos Grundfos går de ind for diversitet – vi anbefaler derfor alle at ansøge uanset baggrund. Yderligere information om Grundfos kan findes på: https://www.grundfos.com/dk

Career | a JKS Company varetager rekrutteringsprocessen for Grundfos – derfor bedes du sende din ansøgning og dit CV via ”Søg stillingen” nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsspecialist, Nicolaj Kamstrup Tornbo, på tlf. +45 3085 1324.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Bjerringbro
Oprettet:
17.04.24
Udløber:
16.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
VVS- og blikarbejde
Grundfos
Om virksomheden

Som en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi føler vi hos Grundfos en særlig forpligtelse.

Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten.

Vi er en global virksomhed med et drive til at udvikle løsninger til verdens vandudfordringer. Vi spiller en aktiv rolle i vores omgivelser. Hos Grundfos er holdningen, at rammer er til for at blive udfordret, og du vil opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op.

Har du spørgsmål?
Rekrutteringskonsulent:
Nicolaj Kamstrup Tornbo

Udløber: 16.05.24

Søg jobbet