Økonomimedarbejder/Controller til ROLLTECH i Hjørring

Bliv en nøgleperson i økonomiafdelingen hos ROLLTECH, og grib muligheden for at være med til at sætte rammen for deres digitaliseringsproces.

Arbejdssted:
Hjørring
Oprettet:
05.04.24
Udløber:
04.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Bogholderi- og regnskabsarbejde

Bogholderi- og regnskabsarbejde

Økonomimedarbejder/Controller til ROLLTECH i Hjørring

Bliv en nøgleperson i økonomiafdelingen hos ROLLTECH, og grib muligheden for at være med til at sætte rammen for deres digitaliseringsproces.

På vegne af ROLLTECH i Hjørring, søger Career | a JKS Company en fagligt dygtig økonomiprofil med drive til udvikling og samarbejde.

ROLLTECH er, med sine 90 medarbejdere, en af Europas førende producenter af "Varm Kant"-profiler til glas industrien. Missionen hos ROLLTECH er at udvikle, producere og sælge profiler samt løsninger til glas industrien, som bidrager til reduktion af drivhusgasser.

”Hvad skal jeg så lave?” – det kommer her!
I samarbejde med den nyankomne CFO, vil du blive en vigtig spiller i ROLLTECH’s økonomifunktion. Som en central del af økonomiafdelingen vil du ikke kun håndtere de daglige opgaver, men også være med til at forme den fremtidige succes gennem implementeringen af nyt ERP-system (Dynamics 365FO cloud) og andre digitale løsninger. Derigennem vil du være med til at løfte afdelingen til nye højder og udvikle på tværs af organisationen inden for digitalisering.

Dine nøgleansvarsområder:

  • Finansbogholderi, debitor- og kreditorstyring
  • Udarbejdelse af finansielle rapporter og koncernrapportering
  • Digital transformation og optimering af processer
  • Implementering og vedligeholdelse af ERP-system
  • Afstemning og statistikker
  • Ad hoc-opgaver inden for økonomi og administration

Hvad kommer du med?
ROLLTECH søger en profil med et skarpt øje for både økonomiske detaljer og digitale muligheder. Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen, men vigtigst af alt er, at du kommer med en solid faglig baggrund inden for økonomi og regnskab.

Du har erfaring med daglig økonomistyring, er fortrolig med ERP-systemer og har mod på digital transformation. Derudover har du analytiske færdigheder, arbejder struktureret og har en nysgerrig tilgang til udvikling og implementering af nye arbejdsprocesser. Du er en faglig stærk person, som har ambitioner om fortsat at udvikle dig indenfor økonomi og ser muligheder frem for begrænsninger. Kommer du med erfaring fra lignende stilling i en produktionsvirksomhed er det selvfølgelig et plus – men bestemt ikke et krav.

Som person er du udadvendt, nysgerrig og sætter stor pris på at være en del af en organisation hvor samarbejde og faglig sparring er altafgørende.

ROLLTECH tilbyder
Du bliver en del af en virksomhed, hvor kommunikationen er åben, ærlig og direkte. Der er fokus på innovation, kvalitet og at skabe varige relationer og partnerskab gennem dialog og samarbejde. ROLLTECH ønsker at engagere medarbejderne gennem spændende og selvstændige arbejdsopgaver samt gode udviklingsmuligheder. Du får et stort ansvarsområde og gode ansættelsesforhold. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du kan bringe dine økonomiske evner i spil. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring - og ikke mindst, et hav af muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig!
Career | a JKS Company, varetager rekrutteringsprocessen for ROLLTECH. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og ansøgning via "Søg stillingen" nedenfor. Vi kigger løbende på de indkomne ansøgninger, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Skulle du have nogen spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 3085 1294.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet GDPR.
 

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Hjørring
Oprettet:
05.04.24
Udløber:
04.05.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Bogholderi- og regnskabsarbejde
ROLLTECH
Om virksomheden

ROLLTECH er verdens førende producent af profiler til glas industrien og leverer rådgivning, viden og den helt rigtige løsning til kundernes behov.

Hos ROLLTECH finder du et topmoderne produktionsapparat, en loyal og effektiv samarbejdspartner og en profilløsning til ethvert projekt. En profil fra ROLLTECH er mere end "bare" en profil. Det er årelang erfaring kombineret med den nyeste viden og skabt med øje for detaljen, miljøet og dine behov. De leverer profiler, der aktivt bidrager til mindre kondens, forlænger vinduernes levetid og giver et bedre indeklima. Og de leverer dem sammen med den rådgivning, service og kvalitet, som du skal kunne forvente fra branchens ledende leverandører.

Har du spørgsmål?
Chefkonsulent:
Anne-Marie Hviid Ekstrøm

Udløber: 04.05.24

Søg jobbet