We match people and companies

Skræddersyet løsning på rekruttering

Hos Career sikrer vi årligt det rigtige match mellem mere end 500 mennesker og virksomheder. Hver enkelt rekrutteringsopgave er baseret på indsigt, høj faglighed, forretningsforståelse og et tæt forløb, som altid er tilpasset dig som kunde eller kandidat. Vi har erfaring med, at det skaber de bedste resultater. 

Få en skræddersyet
løsning på din næste rekruttering

Alle udfordringer
er unikke

Der er ikke to mennesker, der er ens. Og der er heller ikke to virksomheder, der er ens. Derfor ser vi hos Career hver eneste rekruttering som en unik udfordring. Vi tror i den sammenhæng på værdien af at sætte os i andres sted.

Det er med til at sikre, at vi altid giver den bedste og mest indsigtsfulde rådgivning og sparring. 

En ledig stilling er for os ikke bare en stilling, der skal besættes. Det er den vigtigste mulighed for at matche de rigtige mennesker med den rigtige virksomhed.

Vi benytter os af en gennemprøvet proces, og derfor kan vores erfarne konsulenter hurtigt komme med et bud på en løsning - og dermed også et overblik over din omkostning.

Udfyld formularen - så vender vi tilbage med en pris. Har vi brug for yderligere oplysninger, så hører du fra os.

 

Få en pris

Sådan rekrutterer vi

Rekruttering handler om at finde mennesker og virksomheder, der er rigtige for hinanden. Det kan lyde enkelt, men er det ikke nødvendigvis. Ligesom der ikke findes to ens mennesker, findes der heller ikke to ens virksomheder.

Det betyder, at vores proces og ydelser altid vil være specifikt tilpasset den enkelte rekruttering.

Se proces

Vi er specialister på konsulentniveau

Viden, indsigt, praktisk erfaring og forretningsforståelse er vigtige forudsætninger for at finde den helt rigtige kandidat til den enkelte stilling. 

Af samme grund har vi som minimum altid én specialkonsulent inden for de brancher og områder, vi dækker. 

Se vores specialer

Få et bud på en skræddersyet løsning

Fortæl os hvilken medarbejder du søger, så vender vi tilbage hurtigst muligt