Assistant Manager til nyt restaurantteam - åbning af den første Sunset Boulevard Restaurant i Harrislee, Nordtyskland

Er du klar til at være en nøglespiller i åbningen af Sunset Boulevards første restaurant i Tyskland og tage din karriere til nye højder? Er du som person imødekommende, kan du tænke nyt og ligger det i dit DNA at levere hver gang?

Arbejdssted:
Harrislee
Oprettet:
13.09.24
Udløber:
01.11.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Serveringsarbejde m.v.

Serveringsarbejde m.v.

Assistant Manager til nyt restaurantteam - åbning af den første Sunset Boulevard Restaurant i Harrislee, Nordtyskland

Er du klar til at være en nøglespiller i åbningen af Sunset Boulevards første restaurant i Tyskland og tage din karriere til nye højder? Er du som person imødekommende, kan du tænke nyt og ligger det i dit DNA at levere hver gang?

På vegne af Sunset Boulevard søger Career | a JKS Company nogle dedikerede og erfarne Assistant Manager der i samarbejde med restaurantchefen skal etablere den nye restaurant - både med enestående driftsstandarder og ved at skabe en fantastisk oplevelse for alle gæsterne.

Sunset Boulevard er en innovativ restaurantkæde, der tænker og arbejder med kvalitet, gæstetilfredshed, bæredygtige tiltag samt en positiv arbejdskultur, hvor medarbejdertilfredsheden er i højsædet. Her er fokus på adfærd over resultater, for netop at skabe den gode arbejdsplads og som følge af det de gode resultater. Dedikerede teams arbejder sammen for at levere en uovertruffen spiseoplevelse og skabe nye minder for deres gæster, så de kommer igen.

Hvis du vil vide mere om Sunset Boulevard, kan du benytte linket her.

Opgaverne i stillingen omfatter:

Hos Sunset Boulevard viser du som leder vejen ved synlighed og ved at gå forrest. Du har overblikket og sikrer den rette bemanding. Opgaverne er alsidige og går fra at sikre, at maskinerne er tjekket og vedligeholdt til varebestilling og oplæring af personale. Du har ansvaret for selve driften af restauranten, som omfatter ansvaret for personalet, vagtplanen samt nøgletallene.

Ledelsen deles af et lederteam på 4, hvor minimum en leder altid er på arbejde. Dette betyder, at du er fleksibel og kan arbejde på alle tider af ugen, inklusive weekendvagter.

Åbningstiden vil variere jf. sæson og vil følge det nærliggende varehus. 

Vi søger en kandidat med:

  • Erfaring fra lignende stilling i restaurantbranchen.
  • Ledelseskompetencer og evnen til at motivere og udvikle et team.
  • God forståelse for økonomistyring og salgsforecasting.
  • Engagement i forhold til at levere enestående kundeservice.
  • Evnen til at træffe hurtige beslutninger og håndtere udfordrende situationer.

Derudover må du gerne besidde et veludviklet servicegen, have engagement og evnen til at motivere både dig selv og andre. En vigtig ting vil være, at du trives i et travlt miljø, og at du har et godt overblik og er serviceminded - også under pres.

Organisatorisk indplacering og samarbejdsforhold:

Stillingen er placeret i det nye tyske datterselskab, hvor man vil arbejde med de samme missioner, visioner og værdier som i det danske selskab. Arbejdstiden vil være fuldtid på hhv. dag, aften, weekend og nat i højsæson (eventuelt overarbejde, afspadseres eller udbetales).

Du skal kunne tale tysk, og meget gerne dansk, det er dog ikke et krav.

Introduktion til opstart:

Som Assistant Manager vil du få en god oplæring i en eller flere af de danske restauranter, derudover skal man i samarbejde med restaurantchefen og ens lederkollegaer være med til at sætte holdet for den nye restaurant. Den nye restaurant åbner februar 2025, så der er tid til både egen oplæring og til at sætte det rigtige team.

Hvis du har passionen og færdighederne til at tage hånd om disse ansvarsområder og ønsker at være en del af et dynamisk team, så opfordrer vi dig til at ansøge nu. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn, karrieremuligheder og en positiv arbejdskultur. Tag det næste skridt i din karriere med Sunset Boulevard!

Ansøgning: 

Career | a JKS company håndterer rekrutteringsprocessen, og vi opfordrer dig til at sende din ansøgning med CV og relevante bilag via linket i annoncen. Vi behandler ansøgninger løbende, så tøv ikke med at ansøge allerede i dag.

Han du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Vibeke Winberg, på tlf. + 45 7332 5756. Ønsker du at vende stillingen med én af vores tysktalende kollegaer, er du velkommen til at kontakte regionschef, Heidi Schmidt Degermann, på tlf. +45 61630776.Øverst på formularen

Del dette jobopslag
Om jobbet
Arbejdssted:
Harrislee
Oprettet:
13.09.24
Udløber:
01.11.24
Jobtype:
Fastansættelse
Jobkategori:
Serveringsarbejde m.v.
Sunset Boulevard
Om virksomheden

Selvom navnet måske snyder, er Sunset Boulevard pæredansk. Sunset Boulevard er kendetegnet ved stærke danske traditioner og rødder, der forgrener sig ud i hele det danske land.  De åbnede den første restaurant i Odense i 1996, og har været på en fantastisk smagsrejse lige siden. Målet er altid det samme: de helt rigtige råvarer og den perfekte balance mellem friskhed og effektivitet.

Har du spørgsmål?
Chefkonsulent:
Vibeke Winberg

Udløber: 01.11.24

Søg jobbet